2014. szeptember 28., vasárnap

40. Szex videó


40. Szex videó

victoria's secret fashion show gif

- Néha annyira kifutnék a világból! Most nézd meg, most má’ megint mi baja az asszonynak? – huppant le dühösen Zayn mellé Louis. Zayn nevetve a tenyerébe temette az arcát, amikor megpillantotta Adamot…vagy Markot – ki tudja?! – egy túlméretezett kabátban és pizsamanadrágban. Hatalmasat sóhajtva megmasszírozta a halántékát és már azon volt, hogy megmagyarázza Louisnak a helyzetet, de aztán meggondolta magát és felé nyújtotta a cigarettásdobozt. A fiú elmélyülten ránézett és rövid gondolkodás után megrázta a fejét – Nem, kösz.

- Papucs – motyogta vigyorogva Zayn. Megforgatta a szemét és miután meggyújtotta a cigijét, hátradőlt a székben. Camille -ra pillantott, aki Eleanorrral hitetlenkedett, Adam vagy Mark öltöztetésén és feszülten kifújta a füstöt, azon töprengve, hogy talán túl korai volt bedobni a mély vízbe és bemutatni a barátainak. Mármint, nincsenek még együtt, de pont ez a még szócska visszhangzott egyfolytában a fejében.

- Mellesleg meg ki ez a szöszke? – ráncolta össze a szemöldökét Louis – És miért nem az én pártomat fogja?

- Az a szöszke, Camille. – Louisra pillantott, aki oldalra biccentett fejjel mustrálta a lányt, de arcáról semmit nem lehetett leolvasni. Szerette volna, hogy megkedveljék a fiúk, nem mintha sok beleszólásuk lenne abba, hogy kivel jön össze és kivel nem. Régen is így ment ez, ahányszor bemutattak egymásnak egy barátnőt, véleményt formáltak róla. – Rendes lány, mostanában egészen összemelegedtünk és Hanna – val is jól elvannak.

Louis megvonta a vállát. Kinyúlt a cigis doboz felé és kihúzott belőle egy szálat, amit aztán meggyújtott – Olyan kis vadócnak tűnik, mint Harry csaja, ami egyáltalán nem rossz, csak szokatlan tőled. Azt hittem más csajokra buksz.

 

 Zayn megvonta a vállát, ami azt illeti tényleg nem a festett szőke, erős sminkű nők az ideáljai, de határozottan tetszett neki Camille és vonzódott is hozzá. Persze, nem felejtette el, hogy Ellie barátnője, de a düh és a csalódottság még mindig nem párolgott el, amit iránta táplált. Összehúzta magán a kabátját és felhúzta kapucniját, amikor megérezte az első esőcseppeket.

- Tervezel vele valamit?

 

Megvonta a vállát, tervez Camie – val kapcsolatot? Az utóbbi időben rengeteget töprengett rajta, ráadásul nem volt vak, látta a lány szemében az a furcsa csillogást, ahányszor csak elkapta a tekintetét. Emlékezett rá, hogy így ő is így nézett Elliere, elképzelte vele az életét és bármilyen meglepő vagy korai, látható időn belül szerette volna megkérni a kezét. Fájdalmasat sóhajtott, úgy érezte meghasad a szíve és szétrobban a feje a kínzó gondolatmenet miatt. De egyet tudott, hogy soha soha, nem fogja bevallani senkinek – még saját magának sem -, hogy valójában mennyire szerette ezt a nőt, és hogy ő mennyire szétbombázta a szívét, néhány kimondatlan szóval, egypár titokkal.

- Nem tudom. Itt van mellettem már lassan két hónapja, hallgatja baromságaimat meg a drámáimat, és ő is valami választ vár.

Miután Louis nem kezdeményezett újabb beszélgetést, kihúzta telefonját nadrágzsebéből és felment az internetre.

- Mi a – kezdett volna hosszú káromkodásba, de aztán inkább elhallgatott. Tele volt minden Ellie fehér neműs és meztelen képeivel. Csak néhány volt, de erről csámcsogott minden oldal. Némelyik olyan megbotránkoztató és kirívó volt, hogy még ő is elszégyellte magát, hogy egyáltalán kötődött ehhez a nőhöz.

- Hú, de dekoratív – tátotta el a száját Louis.

Zayn megrázta a fejét és mérgesen kikapcsolta a telefonját.

- Elhívom randizni Camille – t.

 

- A kurva életbe! – suttogta Ellie maga elé meredve. A térde néhány pillanat múlva megrogyott. Kezeivel ügyetlenül kapaszkodott ágya szélébe, égnek emelte lezárt szemeit és összeszorította remegő ajkait. Légzése szapora lett, míg végül dühösen földhöz csapta ökleit. Az adrenalin fokozatosan elkezdett száguldozni ereiben, még soha nem érezte ennyire erősnek és végtelenül kitartónak magát. 1 – 2 az állás Jeremy javára.

Azok a képek, amik elárasztották az internetet, gyakorlatilag egy pornós casting felvételei lehettek volna. Zilált, begöndörített tincsek, különféle extrém fehérneműk és harisnyatartók, fűszerezve egy riadt, kislányos arccal.

Mikor már azt hinné az ember, hogy végre mindennek vége, újra becsap a villám, jelezve, hogy a háború még csak most kezdődött el. Talán más ember feladta volna már, lehet, hogy ő is, de tegnap óta már minden megváltozott.

Ráadásul, ha már nem is lesz soha normális élete, legalább hadd várja a megnyugvást, ami aztán sose jön már többé el. Nyáron meglátogatta, megmutatta, hogy milyen egy normális ember, normális élete, felejthetetlen kapcsolattal, olyannal, amiért bármire kész az ember. De Zaynnek már nincs szüksége egy ilyen lányra, és ezt Ellie is tökéletesen tudta. És mégsem bírta végignézni, ahogy Camie elveszi tőle az egyetlen dolgot, ami a szülein kívül igazán fontos volt számára ebben az elcseszett életben. A családot.

Egy gyors mozdulattal felállt és hangos, dühödt sikoly szakadt fel torkából, miközben egy képkeretet a falhoz vágott. Néhány pillanatra megrémült, hallotta a szilánkok halk csörömpölését, ahogy padlót érnek és a nyári kép kisimul a parkettán. Aztán nem volt többé megállás. Az éjjelilámpa következett, majd a párnák, amikről már fogalma sem volt, hol találtak célba a szoba egyes pontjain, csak annyit tudott, hogy azok a képek végleg elszakították Zayntől.

Igaza volt.

Idegesítette, hogy a szobája semmit sem változott, mióta kilenc éve utoljára kivette a szekrényéből a pulóverét és hosszú időre kiszökdécselt az ajtón. Minden olyan volt, mintha csak egy hosszabb túrára ment volt, az igazság viszont az volt, hogy csak egy buta naiv liba volt, aki hitt az első férfinek, aki az útjába került.

Míg végül ez lett a vége. Az élete pont úgy festett, mint a romhalmaz a szobájában, a szakadt függöny a padlón vagy a betört üveg szanaszét a szőnyegen. Mindez, egyetlen ballépés miatt, amitől a pokol legmélyebb bugyraiban kötött ki. A ruhák és tisztálkodási szerek beterítettek mindent és csak a felszín mutatták, a zavaros kuszaságot, ami saját magát festette le.

És ekkor beugrott neki minden.

A kamerák. Nem szimpla megfigyelési módból voltak a sarkokba rakva, hanem, hogy felvételek készítsenek ezek a perverz állatok a szexuális aktusokról. Gyakorlatilag tényleg egy pornós casting volt.

Beletúrt a hajába és remegő ujjakkal beírta a nevét egy szex videókkal foglalkozó oldal keresőjébe. Talán még soha ennyire nem érezte megalázva magát, mint akkor, mikor a gép kiadott egy találatot a Ellena Walker címkével. Dühös könnyek csordogálta le arcának mezein, ahogy elindította a videót és szembetalálkozott a saját meztelen testével, amit éppen egy idős férfi használta, akinek ki volt színezve az arca, hogy felismerhetetlen legyen. Sátortformált ujjaival az arca előtt és szényen teljes zokogás rázta meg mellkasát.

Jeremy még sem olyan hülye.

Ellie levágta a táskáját az asztalra és szikrákat szóró szemeit a vigyorgó Jeremyre vezette. Kezei ökölbe szorultak és mérges sikoly hagyta el száját, ahogy a férfihoz közeledett, aki tönkrevágta az életét. És ez még nem volt minden. Amikor meglátta a síró anyját a konyhaasztalnál, miközben azt kiabálja neki, hogy soha többé nem akarja látni, mert ő nem az egyetlen lánya, na, akkor elszakadt nála a cérna. Szúrt a mellkasa, míg a levegőt kapkodta és az édesanyját nézte, aki a laptopja előtt ült és egy jelenetnél leállította a videót.

- Az én gyerekem soha nem lenne fenn a világhálón meztelenül – sikította. - Takarodj a házamból, soha többé nem akarlak látni!

Aztán kilökte a küszöbön, utána hajította a kistáskáját és bevágta a bejárati ajtót. Hiába dörömbölt, kiáltozva, hogy ez nem az ő hibája, ő is tudta, hogy ez mennyire nem igaz.

Minden Ellie hibája.

Mielőtt pofon vághatta volna Jeremyt, egy rendőrnő a csuklói után kapott és hátrahúzta. Gyilkos tekintetét Gracie – re vezette, aki nem foglalkozott vele, csak egy lépést hátrált.

- Mi a baj egyetlen és utánozhatatlan Elliem? – A nő elégedetlenül felmordult és fogait csikorgatva szorongatta a székét, ahova előbb a rendőr lenyomta. Jeremy jóízűen nevetve hátradőlt a székében és végigvezette pillantását Ellie testén. – A szőke jobban tetszett – utalt a hajára és elhúzta a száját.

- Miért csináltad ezt? Miért tetetted fel az a videót meg a képeket a netre? – kérdezte ingerülten az asztalra csapva.

Amikor az igazságból hazugság lesz, a barátból ellenség, a szerelemből gyűlölet és a szabadságból börtön, akkor már csak egy lehetőség marad: bosszú mindhalálig.

- Te nem tudsz semmit, ugye? – Jeremy szórakozottan megrázta a fejét, bár szemei egész mást mutattak. Mintha a szomorúság harag csillogott volna bennük, míg megkeményítette vonásait és mereven Elliet nézte. Tekintetével szinte felnyársalta a nőt, aki kényelmetlenül igazgatta magán a ruháit és szemeit elszakította a férfiétól.

Megköszörülte a torkát és újra megkérdezte – Miért csináltad ezt?

Sajnos soha senkit nem gyűlölünk annyira, mint azt, akit valaha szerettünk.

- Soha nem fogsz tőlem megszabadulni, mindig ott leszek veled. Azt hiszed kiiktattál az életedből? Hát rosszul teszed, nagyon rosszul. Örökké kísértelek, mert ez a te sorsod, és még ha nem is veszed észre, de meg vagy pecsételve. Mintha egy tetkó lenne rajtad, vastag betűkkel, ami csak annyit formáz, hogy Jeremy Mark Devlin. A nevemet, de az sem baj, ha nincs felfestve a bőrödre, elég nekem az is, ha az emlékeidben kínozhatlak, amiért tönkrevágtátok az életünket!

Értetlenség tükröződik Ellie arcán, nem értette mit követett el a Devlin család ellen, de Jeremy felkeltette az érdeklődését és egyben félelemmel töltötte el. Szaporán vette a levegőt, ahogy felkönyökölt az asztalra és szembenézett a férfivel, aki ugyanazt állítja, mint ő. Tönkretette az életét.

Nem tudott semmit, azt hitte, már túljutott a legrosszabb dolgokon, eszébe sem jutott, hogy még csak most kezdődött el minden igazán.

Szembenézni Zayn elfojtott haragjával és szikrázó tekintetével, miközben vállán egy ruhákkal megpakolt táskát visel, már egy másik háború volt.

8 megjegyzés:

  1. Szia! alig vártam már az új részt és most kicsit össze vagyok zavarodva mi történt. nekem kicsit össze-vissza lett ez a rész, nem igazán értek belőle mindent.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm, hogy kommenteltél, esetleg leírnád pontosan mit ném értesz? Mert akkor átdolgoznám egy kicsit, ha még lehet. :-)

      Törlés
  2. Már nagyon nagyon vártam ezt a részt, és jó is lett, bár egyetértek az előző kommentelővel. Szerintem is kicsit összevissza lett, és nem értettem teljesen mi történt.

    VálaszTörlés
  3. Szia! :-) köszönöm, esetleg te is leírnád, hogy mit nem értesz?( Íróként egy kicsit előrébb pörög az agyam.) szóval nagyon megköszönném, sokat segítenétek :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nem pontosan értem mi mikor és kivel történik. Pl Ellie nézi a videót, de hogyan kerül oda Jeremy? Vagy nem tudom, hogy ott van-e. Remélem érthető:D

      Törlés
  4. Arra gondolsz, amikor Jeremyvel beszél? Jeremy előzetesben van, és bement hozzá, hogy megtudja miért, "szivárogtatta" ki a képeket meg a videót. Remélem erre gondoltál :-D

    VálaszTörlés